Over mij en mijn kleurenreis

 

Het werken met kleuren begon ruim 20 jaar geleden. Helaas was de aanleiding minder kleurrijk, maar de manier waarop ik kleuren vervolgens in ben gaan zetten werkte helend voor me en nog.

 

Het was de be-LEEF-ving van kleuren in die tijd wat maakte dat ze helend werkte voor mij. Ze kwamen ineens zo anders binnen. Veel intenser.   Veel dieper. Alsof ze hun eigen taal spraken en dat doen ze ook weet ik nu. Iedere kleur heeft een eigen vibratie. Een eigen licht-/energieboodschap. 

 

Ik heb gemerkt dat mijn creaties (en dus de kleur-/en energieboodschappen hierin) ook een positief effect op anderen hebben. Zeker bij werk in opdracht / afgestemd werk. Het is dan net alsof er iets inklikt bij de ontvanger. Herkenning, blijdschap en ontroering. Prachtig mooi en waardevol om te mogen doen voor iemand.

 

Zo zijn in het kort de kleuren in mijn leven gekomen en werk ik er nog dagelijks met veel plezier mee. Dankjewel dat je via deze weg een stukje met me meereist. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen?! Stuur me een email of zoek me even op via Instagram!